Werkwijze

WordPress Website

Hoger op in Google

Website laten maken in Groningen

Webdesign – van concept tot online identiteit

 

Wil je graag een website laten maken? Studio Keck ontwikkelt en bouwt professionele WordPress Websites voor ondernemers in Groningen, maar natuurlijk ook voor ondernemers in de rest van het land. Het is niet alleen belangrijk dat de website technisch goed in elkaar zit, ook het grafisch ontwerp is een belangrijk puntje van aandacht.
Studio Keck zorgt ervoor dat de gebruiker van jouw website intuïtief vindt, waarnaar hij of zij op zoek is, ongeacht of er gebruik wordt gemaakt van een PC, tablet of mobiele telefoon. Alle websites zijn namelijk responsive – een belangrijk gegeven voor de ranking in Google.

Website laten maken in Groningen

Hoe verloopt het proces?

Voor mij is persoonlijk contact heel belangrijk en daarom spreek ik het liefst af – dat kan bij mij of bij jou op kantoor of natuurlijk virtueel of via de telefoon. Voordat we afspreken stuur ik jou een vragenlijst om helder te krijgen wat je voor ogen hebt. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw antwoorden en wat je verder voor wensen hebt tov de website zelf of de vormgeving.

Naar aanleiding van ons gesprek stuur ik jou een gespecificeerde offerte. De prijs van website wordt bepaald door de hoeveelheid pagina’s en de hoeveelheid functionaliteiten. Een simpele website kost uiteraard minder dan een uitgebreide website met bijvoorbeeld een webshop.
Zodra je de offerte hebt goedgekeurd, stuur ik je een offline ontwerp van de Home pagina en van een van de subpagina’s. Hierin laat ik je de opbouw van de pagina’s zien en de vormgeving van de verschillende elementen. Zodra je je akkoord hebt gegeven, ga ik beginnen met de bouw van je website.

website laten maken Groningen

Ontwerp website en visuele identiteit

Stadspartij Groningen

website laten maken Groningen

Ontwerp website en visuele identiteit

De Relatiespecialist

website laten maken Groningen

Ontwerp website, logo en huisstijl

Thijs maakt

Website laten maken in Groningen

WordPress Website

Studio Keck bouwt websites met WordPress en een professionele thema als basis. De interface van WordPress is gebruiksvriendelijk en daarom kun je na oplevering makkelijk de tekst of de afbeeldinge op de website aanpassen. Natuurlijk ga ik je hierin op weg helpen.

Esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en optimalisering voor mobiel gebruik staan bij mij hoog in het vaandel. Het doel is de gebruiker zo lang mogelijk op de website rond te laten surfen. Uiteindelijk willen we namelijk bereiken dat een geïnteresseerde bezoeker een van jouw klant wordt. Verschillende aspecten spelen hierbij een belangrijk rol.

Ook is het relevant dat je website technisch up-to-date blijft zodat hij goed blijft draaien. Heb je geen tijd om dit zelf bij te houden? Studio Keck kan het onderhoud van jouw website overnemen.

website laten maken Groningen

Ontwerp website en logo

ieniej

Website laten maken in Groningen

Hoger op in Google?

Iedereen wil graag dat zijn of haar website hoog in de zoekresultaten in Google komt te staan. Met een goed doordachte zoekmachiene optimalisatie (SEO) is dat mogelijk.
Studio Keck werkt samen met Pixelsz. Pixelsz is een team van SEO specialisten en zij werken graag aan jouw vindbaarheid en positie in de zoekresultaten van zoekmachines. Zou je graag meer over de mogelijkheden willen weten? Stuur dan een mailtje en ik breng je in contact met jouw toekomstige SEO coach.
Ook waardevolle backlinks kunnen belangrijk zijn voor de vindbaarheid in Google. Een mogelijkheid zou kunnen zijn een profiel op Alle Ondernemers aan te maken.
website laten maken Groningen

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Leuk? Laten we samen werken!

Email

info@studiokeck.nl

Phone

06 204 227 62

Bezoekadres

Biotoop
Kerklaan, Haren

Formulier Nieuw
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik wil meer weten over
Ik wil graag een offerte opvragen