Huisstijl laten maken in Groningen?

Wil je een huisstijl laten maken in Groningen? Studio Keck helpt je graag verder. Gaan we samen in zee? Dan ontwikkelt Studio Keck niet alleen een ontwerp maar bedenkt ook een verhaal erachter. Grafische conceptontwikkeling heeft als doel om naast het uitwerken van een boodschap ook een concept achter dat onwerp mee te nemen. Hiervoor is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is en waar jouw bedrijf voor staat. 

Na een persoonlijk gesprek ontvang je een offerte met de gespecificieerde werkzaaheden. Na goedkeuring laat Studio Keck zijn creativiteit spelen en ontwikkelt een eerste versie. 

Naast huisstijlen ontwikkelt Studio Keck ook logo’s, verzorgt de binnenkant en het omslag van een roman of proefschrift of ontwerpt opvallende posters voor festivals of andere evenementen. 

Huisstijl laten maken Groningen
Huisstijl laten maken Groningen
Huisstijl laten maken Groningen
Huisstijl laten maken Groningen

Huisstijl laten ontwerpen in Groningen

Huisstijl, logo of corporate design

Een logo, een visitekaartje, eventueel briefpapier en een website kunnen onderdeel van een huisstijl zijn. Een huisstijl is in principe een visuele uitwerking van je bedrijfsidentiteit – onmisbaar voor een succesvolle ondernemen. 

Door middel van een goed doordacht concept herkent jouw doelgroep jouw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Apple of Ikea. Beide bedrijven hebben een herkenbare vormgeving die aansluit bij de behoeften van hun doelgroep.

Neem je jezelf als bedrijf serieus? Studio Keck helpt je graag verder een visuele identiteit te ontwikkelen.

Voor beginnende ondernemers heeft Studio Keck een speciale aanbieding. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Grafisch ontwerp

Boek ontwerp

Niet alleen een innovatief en interessant verhaal maken een boek tot een succes. Ook de vormgeving is een belankrijk puzzelstukje in het geheel. Een opvallend omslag kan bijdragen aan betere verkoopcijfer.

Boek ontwerp is een vak apart. Studio Keck heeft veel ervaring en helpt je graag verder met de opmaak van het binnenwerk en/of het omslag van jouw roman, proefschrift of magazine. Na een persoonlijk gesprek, waarin we jouw wensen bespreken, ontvang je een vormgevingsproef en maakt Studio Keck na goedkeurig het binnenwerk op. 

Neem ook een kijkje de andere diensten

studiokeck-webdesign
studiokeck-illustratie
Showcase-Studiokeck
Lutjeheem_Brochure
Showcase-Studiokeck
Kookboek_studiokeck
Lutjeheem_advertentie
Showcase-Studiokeck
Showcase-Studiokeck
Kookboek_studiokeck
Studiokeck_Cafedebres_poster
Showcase-Studiokeck
Kookboek_studiokeck
Kookboek_studiokeck

Spreekt het je aan wat je ziet?

Laten we afspreken!

Je kunt mij bellen of mailen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wil je alleen advies? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken.

Email-adres

Telefoon

06 204 227 62

Bezoek adres

Europaweg 8 te Groningen