Website laten bouwen in Groningen?

WordPress website laten bouwen in Groningen

Studio Keck ontwikkelt en bouwt professionele WordPress Websites voor ondernemers in Groningen, maar natuurlijk ook voor ondernemers in de rest van het land. Het is niet alleen belangrijk dat de website technisch goed in elkaar zit, ook het grafisch ontwerp is een belangrijk puntje van aandacht.

Studio Keck zorgt ervoor dat de gebruiker van jouw website intuïtief vindt waarnaar hij of zij op zoek is, ongeacht of er gebruik wordt gemaakt van een PC, tablet of mobiele telefoon. Alle websites zijn namelijk responsive – een belangrijk gegeven voor de ranking in Google.

In samenwerking met Pixelsz kun je jouw bedrijf laten registeren bij Alle Ondernemers – een waardevolle backlink die ook de SEO van je website ten goede komt.

Website laten bouwen in Groningen

Werkwijze

Voor mij is persoonlijk contact heel belangrijk en daarom spreek ik het liefst af – dat kan bij mij of bij jou op kantoor of natuurlijk virtueel of via de telefoon. Voordat we afspreken stuur ik jou een vragenlijst om helder te krijgen wat je voor ogen hebt. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw antwoorden en wat je verder voor wensen hebt tov de website zelf of de vormgeving. 

Naar aanleiding van ons gesprek stuur ik jou een gespecificeerde offerte. De prijs van website wordt bepaald door de hoeveelheid pagina’s en de hoeveelheid functionaliteiten. Een simpele website kost uiteraard minder dan een uitgebreide website met bijvoorbeeld een webshop.

Zodra je de offerte hebt goedgekeurd, stuur ik je een offline ontwerp van de Home pagina en van een van de subpagina’s. Hierin laat ik je de opbouw van de pagina’s zien en de vormgeving van de verschillende elementen. Zodra je je akkoord hebt gegeven,  ga ik beginnen met de bouw van je website.

Voor beginnende ondernemers hebben we een speciale aanbieding. Geinteresseerd? Lees hier verder

Website laten bouwen in Groningen

WordPress Website

Studio Keck bouwt websites met WordPress en een professionele thema als basis. De interface van WordPress is gebruiksvriendelijk en daarom kun je na oplevering makkelijk de tekst of de afbeeldinge op de website aanpassen. Natuurlijk ga ik je hierin op weg helpen.

Esthetiek, gebruiksvriendelijkheid  en optimalisering voor mobiel gebruik staan bij mij hoog in het vaandel. Het doel is de gebruiker zo lang mogelijk op de website rond te laten surfen. Uiteindelijk willen we namelijk bereiken dat een geïnteresseerde bezoeker een van jouw klant wordt. Verschillende aspecten spelen hierbij een belangrijk rol. 

Ook is het relevant dat je website technisch up-to-date blijft zodat hij goed blijft draaien. Heb je geen tijd om dit zelf bij te houden? Studio Keck kan het onderhoud van jouw website overnemen.

Website laten bouwen in Groningen

Onderhoud website

Het is belangrijk dat de beveiliging van je website voortdurend in de gaten wordt gehouden. Met een onderhoudscontract verzorgt Studio Keck jouw website van tijdige updates. Hierdoor blijft de website up-to-date, optimaal functioneren en loopt de website minder kans om gehackt te worden.

Wat valt er onder het contract?

  • Update WordPress naar nieuwste versie
  • Updaten van de themes
  • Updates voor alle plugins
  • Oplossing van problemen die eventueel ontstaan door updates

Voor meer informatie neem contact op.

Website laten bouwen in Groningen

SEO – Hoger op in Google

Iedereen wil graag dat zijn of haar website hoog in de zoekresultaten in Google komt te staan. Met een goed doordachte zoekmachiene optimalisatie (SEO) is dat mogelijk.

Studio Keck werkt samen met Pixelsz. Pixelsz is een team van SEO specialisten en zij werken graag aan jouw vindbaarheid en positie in de zoekresultaten van zoekmachines. Zou je graag meer over de mogelijkheden willen weten? Stuur dan een mailtje en ik breng je in contact met jouw toekomstige SEO coach.  

Ook waardevolle backlinks kunnen belangrijk zijn voor de vindbaarheid in Google. Een mogelijkheid zou kunnen zijn een profiel op Alle Ondernemers aan te maken. 

Neem ook een kijkje de andere diensten

studiokeck-grafisch
studiokeck-illustratie
Showcase-Studiokeck
Showcase-Studiokeck
Studiokeck_LeMarronnier_website_800x578
Website-Thijskoster

Website laten bouwen

Vermelding in bedrijvengids Alle Ondernemers

 AlleOndernemers.nl is ontwikkeld voor ondernemers en bedrijven om hun websites te versterken met een waardevol bedrijfsprofiel en sterke backlink. Alle Ondernemers is een online bedrijvengids met bedrijfspagina’s die, op een voor Google vriendelijke manier, zijn opgebouwd en ingericht. Door op deze  manier bedrijfsgegevens en informatie aan te bieden, helpt het de robots van Google om de content gemakkelijk op te pikken en te verwerken.

In samenwerking met Pixelsz biedt Studio Keck jou de mogelijkheids op een waardevolle backlink zodat kans de dat je website hoger in Google komt te staan nog groter is. Klik op onderstaande link om je gegevens achter te laten en pixelsz neemt contact met je op voor meer informatie.

Wil je meer weten over de werkwijze of de kosten? Neem dan contact op.

Spreekt het je aan wat je ziet?

Laten we afspreken!

Je kunt mij bellen of mailen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wil je alleen advies? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken.

Email-adres

Telefoon

06 204 227 62

Bezoek adres

Europaweg 8 te Groningen